728x90: Wehkamp Ad

Tiertime Up Mini 2


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Tiertime Up Mini 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tiertime (UP3D) voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tiertime Up Mini 2 heeft de volgende EAN code 6920907601077. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Tiertime Up Mini 2 heeft een maximale print-grootte van 120 x 120 x 120 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Tiertime Up Mini 2 kan overweg met de volgende print-materialen, abs, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Tiertime Up Mini 2 heeft een gesloten systeem.

Draadloze communicatie

Ja, de Tiertime Up Mini 2 is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

De Tiertime Up Mini 2 is een compacte 3D-printer voor hobbyisten en creatievelingen. De 3D-printer ondersteunt PLA, ABS en ABS+ filamenten met een diameter van 1.75mm. Dankzij het inklapbare handvat vervoer je de 3D-printer gemakkelijk. De minimale laagresolutie die de Up Mini 2 behaald is 0.15mm. Verbind de printer via wifi met je smartphone of laptop en je verzend je printopdracht draadloos. Dankzij de kleine ingebouwde gereedschapslade bewaar je een kniptang om filamenten op maat te knippen. Je favoriete filament bewaar je in de meegeleverde filamenthouder. Op het 10,16 centimeter kleuren touchscreen houd je de temperatuur van de 3D-printer in de gaten, kalibreer je het printbed en stel je printinstellingen naar eigen smaak in.

De Up Mini 2 is de vernieuwde versie van de Up Mini, die in het verleden al in het gamma zat bij de aanbieders. Net zoals zijn voorganger is deze Up Mini 2 betaalbaar, betrouwbaar en makkelijk in gebruik.

De Tiertime Up Mini 2 wordt geleverd met een stroomkabel, Up Flex printbed (2x), Up Cell geperforeerd printbed (2x), filamenthouder, filamentspoel, ABS proefstaal, Usb kabel, handschoenen, pincet, schraper, moersleutel, reserve spuitkop, filament geleidingsbuis, kalibratie, hulpkaart en een handleiding.

TIERTIME UP MINI 2

  • Laagdikte: 150 micron / mm
  • Filament-systeem: Gesloten Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: Ja
  • Software bijgeleverd: Up! Studio, iOS app

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tiertime Up Mini 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties Tiertime Up Mini 2

Algemeen

EAN code 6920907601077

Printspecificaties

Printtechniek FFF
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 120 x 120 x 120
Printmateriaal ABS, PLA
Laagdikte ( micron / mm ) 150
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,175
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )
Maximaal printvolume (Liters) 1,73
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 12,5 x 12,5 x 5
Print kop snelheid (mm/s) 0,4

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 255 ◊ 365 ◊ 385
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 90
Gewicht (kg) 8
Releasedatum Oktober 2017

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Up! Studio, iOS app
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem iOS, macOS, Windows
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen