728x90: Wehkamp Ad

Zortrax Inventure (incl. DSS Station)

De beste deal van vandaag

Bol.com

2.799,95

2.799,95

1 - 2 weken

Zortrax Inventure (incl. DSS Station) kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Inventure is dé 3D printer voor professionals die op zoek zijn naar

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 20 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.799,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.799,95

Specificaties Zortrax Inventure (incl. DSS Station)

Algemeen

EAN code 5902280820437

Printspecificaties

Printtechniek FFF
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 140 x 140 x 140
Printmateriaal Z-Petg, Z-PLA, Z-Support
Laagdikte ( micron / mm ) 90-400
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 1,5 / 1,5 / 1,25
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) Maximum 380° C

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 350 x 350 x 400
Aantal printkoppen ( Extruders ) 1
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 22,5
Releasedatum April 2016

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Z-Suite
Geschikt voor besturingssysteem Mac OS X / Windows 7 en nieuwe versies
Zortrax Inventure (incl. DSS Station) kopen?
Actuele prijs: € 2.799,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Zortrax Inventure (incl. DSS Station) kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zortrax voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zortrax Inventure (incl. DSS Station) heeft de volgende EAN code 5902280820437. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Zortrax Inventure (incl. DSS Station) heeft een maximale print-grootte van 140 x 140 x 140 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Zortrax Inventure (incl. DSS Station) - Afbeelding 1Zortrax Inventure (incl. DSS Station) - Afbeelding 2Zortrax Inventure (incl. DSS Station) - Afbeelding 3Zortrax Inventure (incl. DSS Station) - Afbeelding 4
Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Zortrax Inventure (incl. DSS Station) kan overweg met de volgende print-materialen, z-petg, z-pla, z-support. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Zortrax Inventure (incl. DSS Station) heeft een gesloten systeem.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De Zortrax Inventure (incl. DSS Station) heeft 1 printkoppen.

De Inventure is dé 3D printer voor professionals die op zoek zijn naar kwaliteit voor een redelijke prijs. Met zijn Dissolvable Support Systeem, afgesloten heatchamber, notificatiesysteem & dedicated software kan de Inventure elk project aan.

Stabiele temperatuur & kwaliteit
Met de Zortrax Inventure zijn alle geprinte objecten beschermd tegen warping en vervorming. De afgesloten heatchamber levert een constante omgevingstemperatuur voor alle modellen tijdens het printen. Dankzij deze feature hoef je je niet langer zorgen te maken om externe factoren als kamertemperatuur, die invloed zouden kunnen hebben op de eigenschappen van het materiaal tijdens het printproces.

Snel & gemakkelijk support verwijderen
Zortrax introduceert met de Inventure zijn Dissolvable Support Systeem (DSS). Vanaf nu is het mogelijk om complexe onderdelen of zelfs complete mechanismen in 1 printopdracht. DSS is een gemakkelijk te verwijderen support systeem dat is gebasseerd op water en wateroplosbaar materiaal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het object in water te plaatsen en binnen enkele uren verdwijnt al het support materiaal. Het enige wat overblijft is een glad object zonder residue - een proces dat tijd bespaart en hands-free is.

Materiaal voor accurate tests
Het professionele materiaal in de cartridge is speciaal ontwikkeld voor de Zortrax Inventure 3D printer. De mechanische eigenschappen van Z-ULTRAT Plus zijn perfect voor het creëren van gedetailleerde modellen en complexe vormen. Met Z-ULTRAT Plus kun je end-use onderdelen, functionele prototypes en andere objecten die duurzaam en met hoge precisie geprint moeten worden printen. Het materiaal kan ook gebruikt worden om accurate pre-productie onderdelen te testen doordat het de eigenschappen van een final product nabootst.

Meer controle over het printproces
Het slimste deel aan deze professionele & smart 3D printer is de mogelijkheid om te communiceren met de gebruiker. De Zortrax Inventure heeft een ingebouwd notificatie systeem dat fouten voorkomt en je complete controle over het printproces geeft.

Voor wie is deze 3D printer geschikt
De Zortrax Inventure is uitermate geschikt voor bedrijven die complexe prototypen willen printen in 1 keer. Ook is de Inventure zeer geschikt voor architecten die kant-en-klare maquettes willen printen. Dankzij het DSS (Dissovable Support System) is het mogelijk zeer complexe objecten te printen zonder rekening te houden met het verwijderen van het supportmateriaal.

ZORTRAX INVENTURE (INCL. DSS STATION)

  • Laagdikte: 90-400 micron / mm
  • Filament-systeem: Gesloten Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: Ja
  • Aantal printkoppen: 1 Extruders
  • Software bijgeleverd: Z-Suite

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zortrax Inventure (incl. DSS Station) of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-printers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Zortrax Inventure (incl. DSS Station). Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen