728x90: Wehkamp Ad

ColorFabb PETG Economy


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties ColorFabb PETG Economy

Algemeen

EAN code 8719033552821

3D Printmaterialen

Type 3D-printmateriaal ( Filament/Hars ) Filament
Systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter filament (mm) 1.75 & 2.85
Fabrikant ColorFabb
Diametertolerantie (mm) 0,1
Kleur(en) Zwart, Rood, Wit
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

PETG staat bekend om zijn transparantie glossy afwerking na het printen en goede sterkte flexibiliteit. Bij ColorFabb zijn ze voorzien van de beste apparaten in de print studio en vele populaire 3D-printers. De kwaliteitsgraad van de Economy PETG is uitgebreid getest op verschillende 3D-printers, met als resultaat onderstaande aanbevelingen:

Geadviseerde 3D-druk temperatuur:
235-255 graden Celsius

Geadviseerde 3D-afdruksnelheid:
30-50 mm/s

ColorFabb PETG Economy - Afbeelding 1ColorFabb PETG Economy - Afbeelding 2ColorFabb PETG Economy - Afbeelding 3ColorFabb PETG Economy - Afbeelding 4
Geadviseerd Verwarmd bed (niet strikt noodzakelijk):
70-80 graden Celsius

Ventilator
75/100% ventilatie voor het beste resultaat op kleine details. Voor het beste technische resultaat probeer dan te printen met de minst benodigde hoeveelheid om af te koelen.

COLORFABB PETG ECONOMY

  • Type 3D-printmateriaal: Filament Filament/Hars
  • Systeem: Open Open/gesloten

Kom je er niet uit bij het kopen van de ColorFabb PETG Economy of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Wil je graag de ColorFabb PETG Economy kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van colorFabb voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De ColorFabb PETG Economy heeft de volgende EAN code 8719033552821. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Diameter filament

De ColorFabb PETG Economy heeft een doorsnede (diameter) van 1.75 & 2.85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de ColorFabb PETG Economy in de volgende kleuren kleuren krijgen, zwart, rood, wit.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen