ColorFabb Glowfill Specials

De beste deal van vandaag

Bol.com

39.954.200,-

39,95

Uiterlijk 19 oktober in huis

ColorFabb Glowfill Specials actuele prijzen. ColorFabb Specials toont met de succesvolle series Woodfill (houtfilament), Bronzefill (bronsfilament), Brassfill (messingfilament) en Copperfill

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 14 oktober 2021

ColorFabb Glowfill Specials aanbiedingen

De winkel van ons allemaal
Uiterlijk 19 oktober in huis
Fabulous colors
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties ColorFabb Glowfill Specials

Algemeen

EAN code 8719033555143

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FDM
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 1.75 & 2.85
Materiaal (PLA/ABS/PET) PLA/PHA
Fabrikant ColorFabb
Diametertolerantie (mm) 0,05
Kleur(en) Woodfill, Steelfill, Corkfill, XT-CF20, Brassfill, Bronzefill, Copperfill, Glowfill
ColorFabb Glowfill Specials kopen?
Actuele prijs: € 39,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De ColorFabb Glowfill Specials heeft de volgende EAN code 8719033555143. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Diameter filament

De ColorFabb Glowfill Specials heeft een doorsnede (diameter) van 1.75 & 2.85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de ColorFabb Glowfill Specials in de volgende kleuren kleuren krijgen, woodfill, steelfill, corkfill, xt-cf20, brassfill, bronzefill, copperfill, glowfill.

ColorFabb Specials toont met de succesvolle series Woodfill (houtfilament), Bronzefill (bronsfilament), Brassfill (messingfilament) en Copperfill (koperfilament) vakkundigheid op het gebied van speciale filamenten. Met deze filamenten bereik je een unieke metalen of houtachtige 3D-afdruk en een indrukwekkende oppervlakte kwaliteit. Het speciale filament is een op PLA/PHA gebaseerd materiaal dat met fijn poeder is gemengd. Daardoor is dit duidelijk zwaarder dan PLA-filament. 3D-sculpturen voelen daardoor bijna aan alsof het echt metaal of hout is. Metaalfilament kan zelfs na de 3D-print nog worden gepolijst, zodat de metalen glans zichtbaar wordt en door het FDM 3D-drukproces afzonderlijke lagen verdwijnen. Deze gepolijste 3D-prints met prachtige glans zijn uniek!

ColorFabb Glowfill
Dit filament zal jouw geprinte werk letterlijk laten gloeien! Gedurende de dag is het voorwerp voorzien van een mooie romige kleur met een perfecte gladde afwerking. In het donker begint het afgedrukte voorwerp onvoorstelbaar mooi te gloeien. Een speciaal sterk geconcentreerd fosforcerend pigment komt overeen met de PLA / PHA-verbinding, waardoor het als de andere PLA / PHA 3D-drukfilament afgedrukt wordt. Laadt deze unieke 3D-afdrukken op voor wat gloed en beleef plezier in het donker!

Geadviseerde 3D-druk temperatuur:
195-220 graden Celsius

Geadviseerde 3D-afdruksnelheid:
40-100 mm/s

Geadviseerd Verwarmd bed (niet strikt noodzakelijk):
50-60 graden Celsius

TIP! Voor een betere en langere gloeitijd print je de modellen met 100% vulling in en laad je de modellen op met een aantal high power lights of houdt ze een tijdje in het zonlicht.

Kom je er niet uit bij het kopen van de ColorFabb Glowfill Specials of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filamenten keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze filamenten keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen