728x90: Bol Ad

ColorFabb_XT-CF20 Specials

De beste deal van vandaag

colorFabb

49,95

Beschikbaar

ColorFabb_XT-CF20 Specials kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, colorFabb XT-filament is een op PETG gebaseerde kunststof. PETG is een zeer stevig materiaal, dat

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 18.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

ColorFabb_XT-CF20 Specials aanbiedingen

De winkel van ons allemaal
Uiterlijk 22 augustus in huis
Fabulous colors
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 49,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 49,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties ColorFabb_XT-CF20 Specials

Algemeen

EAN code 8719033553569

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FFF
Type 3D-printmateriaal ( Filament/Hars ) Filament
Systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter filament (mm) 1.75 & 2.85
Materiaal ( PLA/ABS/PET ) PETG
Fabrikant ColorFabb
Diametertolerantie (mm) 0,05
Gewicht (kg/liter) 750 g
Kleur(en) Transparant, grijs, wit, groen, blauw, geel, rood, oranje, paars en roze
ColorFabb_XT-CF20 Specials kopen?
Actuele prijs: € 49,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de ColorFabb_XT-CF20 Specials kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van colorFabb voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De ColorFabb_XT-CF20 Specials heeft de volgende EAN code 8719033553569. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Diameter filament

De ColorFabb_XT-CF20 Specials heeft een doorsnede (diameter) van 1.75 & 2.85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 1ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 2ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 3ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 4
Je kan de ColorFabb_XT-CF20 Specials in de volgende kleuren kleuren krijgen, transparant, grijs, wit, groen, blauw, geel, rood, oranje, paars en roze.

ColorFabb XT-filament is een op PETG gebaseerde kunststof. PETG is een zeer stevig materiaal, dat ook bestand is tegen hoge temperaturen. Dit zeer sterke materiaal (breukrek tot 50%) kan bij een temperatuur van 240-260 °C worden geprint. Dit filament onderscheidt zich door lagere elasticiteit en minimale vervorming. Daardoor is het zeer geschikt voor het maken van architectuurmodellen, gebruiksvoorbeelden en prototyping van mechanische functiemodellen. Tevens kunnen de geprinte modellen tot 70 °C worden verwarmd, zonder te vervormen. Een minimale warmte uitzetting en geurneutraliteit zijn andere voordelen van het PETG materiaal. Alle colorFabb-filamenten worden in de Nederlandse productievestiging van de fabrikant geproduceerd, wat een gelijkblijvend hoge kwaliteit waarborgt.

Bij colorFabb hebben zij een studio vol met veel populaire 3d printers en colorFabb_XT is getest met behulp van diverse 3D printers, wat heeft geleid tot de volgende aanbevolen instellingen.

Geadviseerde 3D-druk temperatuur:
240-260 graden Celsius

ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 5ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 6ColorFabb_XT-CF20 Specials - Afbeelding 7
Geadviseerde 3D-afdruksnelheid:
40 - 70 mm/s

Geadviseerd Verwarmd bed (als u er een hebt, niet strikt noodzakelijk):
60-70 graden Celsius

Koelventilator
100% ventilatorkoeling voor de beste esthetiek, dit geeft de beste prestaties op overhangen en kleine details. Voor de beste mechanische prestaties probeer het afdrukken met de minimale hoeveelheid koeling die nodig is voor een optimale laaghechting.

Printbed
Voor colorFabb_XT wordt geadviseerd om op een verwarmd bed af te drukken. Na het afdrukken moet de printplaat afkoelen tot ongeveer 20-30 C, waarna het geprinte onderdeel verwijderd kan worden.

COLORFABB_XT-CF20 SPECIALS

  • 3D-printtechniek: FFF
  • Type 3D-printmateriaal: Filament Filament/Hars
  • Systeem: Open Open/gesloten
  • Materiaal: PETG PLA/ABS/PET

Kom je er niet uit bij het kopen van de ColorFabb_XT-CF20 Specials of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Prijzen vergelijken ColorFabb_XT-CF20 Specials. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen