Stella Ad

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

De beste deal van vandaag

Media Markt

599,99

599,99

uitverkocht

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo actuele prijzen. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo is de opvolger van de eerste echte plug-and-play 3D printer voor consumenten, de da Vinci 1.0. De da Vinci 2.0A Duo

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 2 maart 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Algemeen

EAN code 4715872745275

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 150 x 200 x 200
Printmateriaal ABS, PLA
Laagdikte (micron / mm) 100-400 / 0,1-0,4
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius)

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 468 x 558 x 510
Aantal printkoppen (Extruders) 2 (Dual Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 27,5

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd XYZware - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen STL, 3W
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows
XYZprinting da Vinci 2.0A Duo kopen?
Actuele prijs: € 599,99

REVIEW

7.3
 • Bouwvolume • Gebruiksgemak • Plug & Play • Dual extruder • Prijs
 • Printkwaliteit • Software • Closed filament systeem
 • Experts

  3 bedrijven die een review hebben geschreven over de XYZprinting da Vinci 2.0A Duo geven in totaal een 7.3 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo heeft de volgende EAN code 4715872745275. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Maximale printgrootte

  Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo heeft een maximale print-grootte van 150 x 200 x 200 (l x b x h - mm).

  Print-materiaal

  Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo kan overweg met de volgende print-materialen, abs, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

  Filament systeem

  Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo heeft een gesloten systeem.

  Aantal printkoppen

  Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo heeft 2 (dual extruder) printkoppen.

  De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo is de opvolger van de eerste echte plug-and-play 3D printer voor consumenten, de da Vinci 1.0. De da Vinci 2.0A Duo heeft een zeer aantrekkelijk prijskaartje, is eenvoudig te bedienen en heeft nu een dubbele printerkop (extruder).

  Dual extruder
  De Da Vinci 2.0 duo is de opvolger van de Da Vinci 1.0, een van de best-verkopende consumenten printers van het afgelopen jaar.

  De da Vinci 1.0 en de da Vinci 2.0A Duo zijn vrijwel identiek, maar verschillen op een belangrijk punt: bij de da Vinci 2.0A Duo is er een tweede printkop (extruder) toegevoegd. Hierdoor heeft de Da Vinci 2.0A Duo de mogelijkheid met meerdere materialen of kleuren per print te werken. Het gebruiken van twee verschillende materialen is ook erg nuttig bij het printen van support (ondersteuning), bij bijvoorbeeld overhangende stukken.

  Bouwvolume
  Het bouwvolume is bij de da Vinci Duo, door de dual extruder, wel iets kleiner geworden, waardoor er nu tot maximaal 15,24 centimeter hoogte kan worden geprint. De Da Vinci 1.0 heeft een maximale printhoogte van 20 centimeter.

  Starters
  De da Vinci 2.0 is uitermate geschikt voor beginnende enthousiastelingen, consumenten en hobbyisten. De printer is ook geschikt voor scholen.

  Gebruiksvriendelijk
  De nieuwe Da Vinci is een echte plug & play 3D printer. Installatie gaat enorm eenvoudig, de bijbehorende software werkt eenvoudig en het kalibreren gebeurt volledig automatisch.

  Printtechniek
  De XYZprinting printers maken gebruik van de populaire en voordelige printmethode Fused Deposition Modeling (FDM) ook wel Fused Filament Fabrication (FFF) genoemd. Bij FFF en FDM worden gesmolten lagen per laag opgebouwd. Bekijk onze uitgebreide Special voor meer informatie: 3D Printtechnieken.

  Laagdikte
  Met een minimale laagdikte van 100 micron is de printkwaliteit van de XYZprinting da Vinci 2.0A Duo nog altijd uitstekend.

  Fysiek
  De da Vinci is zeer solide gebouwd. De printer heeft een omvang van 468 x 558 x 510 mm en wordt kant en klaar geleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

  Software
  De printers van XYZprinting worden standaard geleverd met het software pakket XYZware. Deze software is eenvoudig in gebruik en ondersteunt de volgende 3D bestandtypen: STL en 3W.

  Printmateriaal
  De XYZprinting da Vinci 2.0A Duo kan alleen overweg met XYZprinting filamenten en de printer heeft een verwarmde bouwplaat, waardoor u ook ABS kunt printen. Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printmaterialen (filaments)

  Kom je er niet uit bij het kopen van de XYZprinting da Vinci 2.0A Duo of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je 3d-printers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-printers keuzehulp.

  Prijzen vergelijken XYZprinting da Vinci 2.0A Duo. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen