728x90: Wehkamp Ad

Ultimaker 2+

De beste deal van vandaag

Conrad

3.049,-

Leverbaar in 3 - 4 dagen

Ultimaker 2+ kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Nederlandse Ultimaker 2+ is de opvolger van de populaire Ultimaker 2. De Ultimaker 2+ is uitgerust met een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,- (met iDeal)
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 25 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 3.049,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 3.049,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Ultimaker 2+

Algemeen

EAN code 5357953106019

Printspecificaties

Printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 223 x 223 x 205
Printmateriaal PLA, ABS, CPE, CPE+, PC, Nylon, TPU 95A
Laagdikte ( micron / mm ) 20-600 / 0,02-0,6
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 2,85

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) Vier verwisselbare mondstukken: 0,25/0,4/0,6/0,8
Verwarmd printbed ( Graden Celsius ) 50 - 100
Maximaal printvolume (Liters) 10,2
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 12,5 x 12,5 x 5 / 0,0125 x 0,0125 x 0,005
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 180 - 260
Print snelheid (mm3/s) 8 - 24

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 342 x 357 x 388
Aantal printkoppen ( Extruders ) 1 (Single Extruder)
Stroomverbruik (Watt) 221
Geluid (dBA) 50
Gewicht (kg) 11,3

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Cura - leverancier (freeware)
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ, AMF
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows, Linux
Ultimaker 2+ kopen?
Actuele prijs: € 3.049,-

REVIEW

8.0
 • Eenvoudige bediening • Gebruiksvriendelijk • Gedetailleerde prints • Minimale laagdikte 20 micron • Verwarmde printbed • ABS printen • Printen zonder PC • Stil
 • Printen met 2 printkoppen (Dual Extruder) is nog niet mogelijk • Niet draadloos opdrachten versturen • Hoge prijs
 • Experts

  6 bedrijven die een review hebben geschreven over de Ultimaker 2+ geven in totaal een 8.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wil je graag de Ultimaker 2+ kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ultimaker voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ultimaker 2+ heeft de volgende EAN code 5357953106019. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Maximale printgrootte

  Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Ultimaker 2+ heeft een maximale print-grootte van 223 x 223 x 205 (l x b x h - mm).

  Print-materiaal

  Ultimaker 2+ - Afbeelding 1Ultimaker 2+ - Afbeelding 2Ultimaker 2+ - Afbeelding 3Ultimaker 2+ - Afbeelding 4
  Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Ultimaker 2+ kan overweg met de volgende print-materialen, pla, abs, cpe, cpe+, pc, nylon, tpu 95a. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

  Filament systeem

  Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Ultimaker 2+ heeft een open systeem.

  Aantal printkoppen

  Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De Ultimaker 2+ heeft 1 (single extruder) printkoppen.

  Geluid

  Het geluid dat een 3d-printer maakt wordt uitgedrukt in decibel (dB). Het kan storend zijn als een 3d-printer teveel geluid produceert. De Ultimaker 2+ heeft een maximaal geluidsniveau van 50 decibel. Vind je 50 nog teveel, ga dan voor een lager getal.

  Ultimaker 2+ - Afbeelding 5Ultimaker 2+ - Afbeelding 6Ultimaker 2+ - Afbeelding 7
  De Nederlandse Ultimaker 2+ is de opvolger van de populaire Ultimaker 2. De Ultimaker 2+ is uitgerust met een verwarmt printbed, ondersteunt PLA en ABS, kan tot een resolutie van 20 microns printen en werkt met een snelheid van 24 mm3/s printen.

  Nederlands product
  De Ultimaker 2+ wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant die zijn sporen in het 3D printen ruimschoots heeft verdient. De Ultimaker 2+ werd gelanceerd in januari 2016.

  De Nederlandse fabrikant heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en telt op dit moment wereldwijd bijna 2.000 medewerkers. Ultimaker is dus een flink bedrijf, zeker voor de 3D printer markt. In september 2016 heeft Ultimaker een investering van 15 miljoen gekregen om nog verder te groeien.

  Gebruiksvriendelijkheid
  De Ultimaker 2+ is een gebruiksvriendelijke 3D printer met toch een breed scala aan mogelijkheden. Het kalibratie proces van de 3D printer is snel en gemakkelijk en neemt daardoor veel zorgen weg bij de gebruiker.

  Ultimaker 2+ - Afbeelding 8Ultimaker 2+ - Afbeelding 9Ultimaker 2+ - Afbeelding 10Ultimaker 2+ - Afbeelding 11
  Laagdikte
  De Ultimaker kan laagdiktes printen van 20 micron(0,02 mm) tot 600 micron (0,06 mm).

  Printbed & bouwoppervlak
  De Ultimaker 2+ heeft een verwarmd printbed en een bouwoppervlak van 223 x 223 x 205 mm. Het verwarmde printbed zorgt ervoor dat uw printopdrachten beter hechten en het is mogelijk met een grotere verscheidenheid aan materialen te printen, waaronder ABS filament. Op zoek naar meer informatie over printmaterialen? Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printmaterialen (filaments).

  De Ultimaker 2+ is heeft een open filament systeem en kan hierdoor overweg met de meeste filamenten. De meest gebruikte materialen zijn PLA, ABS en PET. Maar de Ultimaker 2+ draait ook z'n hand niet om voor hout, koper, brons en Flex filamenten.

  Geassembleerd
  De Ultimaker 2+ wordt kant-en-klaar geleverd, dus je kunt gelijk van start. Voordat de Ultimaker 2+ aan u wordt geleverd, wordt er bij de fabrikant een testprint en een test van de totale elektronica uitgevoerd.

  Ultimaker 2+ - Afbeelding 12Ultimaker 2+ - Afbeelding 13Ultimaker 2+ - Afbeelding 14Ultimaker 2+ - Afbeelding 15
  Printtechiek
  De Ultimaker 2+ maakt gebruik van de populaire en voordelige printmethode Fused Deposition Modeling (FDM) ook wel aangeduid als Fused Filament Fabrication (FFF). Bij FFF en FDM worden gesmolten lagen per laag opgebouwd. Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printtechnieken.

  Nieuwe feeder
  Met de compleet vernieuwde feeder is het nu nog makkelijker van printmateriaal te wisselen. De nieuwe feeder zorgt er ook voor dat je precies de juiste hoeveelheid druk kan zetten op je printmateriaal.

  Verwisselbare mondstukken (nozzles)
  De Ultimaker 2+ heeft standaard de mogelijkheid nog eenvoudiger van mondstukken te wisselen. De Ultimaker wordt standaard geleverd met vier mondstukken om op deze manier nog nauwkeuriger of sneller te printen; 0,25 / 0,4 / 0,6 en 0,8 mm. De 4 verwisselbare mondstukken van de Ultimaker 2+ vormen het belangrijkste verschil met de Ultimaker 2.

  Geoptimaliseerde luchtstomen
  Het complete koeling systeem van de Ultimaker 2+ is vernieuwd en hierdoor worden je prints perfect gekoeld. Dit resulteert in een nog gladdere afwerking van je print.

  Intelligente bediening
  De bediening is bij de Ultimaker 2+ eenvoudig door het intuïtief te gebruiken Clickwheel, het optimaal leesbare display en de ingebouwde SD-kaartlezer.

  Software
  Bij elke Ultimaker wordt het gratis software programma Cura meegeleverd. Cura is Ultimaker’s eigen software, dat het bedrijf open source heeft uitgebracht. Cura is een van de bekendste en meest gebruikte slicer software van dit moment en is bijzonder gebruiksvriendelijk. De software werkt op de volgende besturingssystemen Windows, Linux en Mac. Alle gangbare 3D-formaten zoals STL, OBJ, DAE EN AMF zijn probleemloos te gebruiken. Dit maakt u flexibeler bij de keuze van de gebruikte software voor de instelling van 3D-modellen.

  Verbinding
  Met de geïntegreerde kaartlezer laadt u de gemodelleerde 3D-objecten direct vanaf uw SD-kaart en deze zijn direct op het apparaat te printen. Het display laat statusrelevante informatie zien tijdens het 3D-printen. Het uploaden van prints vanaf de computer naar de printer is overigens ook de meest veilige methode, want onderbrekingen tijdens het printen worden hiermee voorkomen.

  Geluid
  De Ultimaker 2+ is een geruisloze printen en is zo stil dat enkel de koelventilator op de printkop (extruder) hoorbaar is wanneer het apparaat op lage snelheid print. De Ultimaker 2+ is hierdoor prima te gebruiken in de meeste ruimtes, zelfs op kantoor en binnenshuis.

  Standaard meegeleverd:

  • Netsnoer
  • Usb-kabel
  • Snelstartgids
  • SD-kaart
  • Glasplaat
  • Lijm
  • Filament: 1 rol Ultimaker PLA - zilver
  • Moersleutel
  • Mondstukken 0,25, 0,4, 0,6 en 0,8 mm
  • Kalibratiekaart om je Ultimaker perfect af te stellen

  ULTIMAKER 2+

  • Laagdikte: 20-600 / 0,02-0,6 micron / mm
  • Filament-systeem: Open Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: 50 - 100 Graden Celsius
  • Aantal printkoppen: 1 (Single Extruder) Extruders
  • Software bijgeleverd: Cura - leverancier (freeware)

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Ultimaker 2+ of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Ultimaker 2+. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen