728x90: Stella Ad
3D-Pen review

Review 3Doodler Create 3D pen, tekenen in de lucht

Door site-redactie - Prijs-update: 21 mei 2022 -

De 3Doodler Create is de nieuwste versie van ’s werelds meest populaire 3D-printing pen. Compact en makkelijk in gebruik zorgt de 3Doodler Create ervoor dat iedere creatieve ziel zijn ding kan doen. Net zoals zijn voorgangers is deze 3Doodler Create de ideale tool om naar hartenlust tekeningen te maken in 3D. Op papier, op een ander 3D object of elders, met de 3Doodler printing pen teken je wat je maar wilt. Je tekent op 2 snelheden en dankzij het nieuwe interne systeem komt het filament er sneller en gladder uit. Het uitgeperste plastic koelt vrijwel direct af, zodat je een solide en stabiel kunstwerk krijgt. De pen ligt lekker in de hand, waardoor je aan één stuk door kunt werken, totdat er een nieuw filament geladen moet worden.

Filamenten voor 3Doodler pen
De 3Doodler Create 3D-printing pen biedt de mogelijkheid om zowel in ABS als in PLA te printen in wel 65 verschillende kleuren; Matte, Glossy, Glow, Flexy, Metallic en Sparkle.

3Doodler Pro voor professionals
Voor de nog meer gevorderen is de 3Doodler Pro een mooie uitkomst, nog meer mogelijkheden en uitgebreidere creaties te tekenen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Amazon:
Review 3Doodler Create 3D pen
This is a very sleek and high end 3D art pen. It comes nicely packaged and includes a generous variety of color strips to get you started. The pen heats up quickly and in about 30 seconds you insert a color strip of your choice and you are ready to go. I was able to work my way up from rookie to a somewhat nice looking, advanced pieces pretty quickly.
Score: 9.0
Coolblue:
Review 3Doodler Create 3D pen
Ik ben al een fan van 3d pennen sinds het origineel en deze versie geeft weer extra mogelijkheden en meer plezier. Veel Youtube filmpjes gekeken. Heel tevreden, precies wat ik had verwacht. Het product is makkelijk in gebruik en het voordeel is dat de 3D pen meer aanvoelt als een echte pen dan andere 3D pennen. Ook voor kleine kinderhand goed te bedienen!
Score: 9.6


Conclusie

Van de kleinste creatievelingen tot de oudere kunstenaars is deze pen een mooie aanwinst. Het tekenen in de lucht, een 3D kunstwerk, wordt met deze 3Doodler pen eenvoudig te doen. Tijdens het tekenen koelt het kunstwerk vrijwel gelijk af, waardoor het ook voor kinderhanden veilig is. Je kunt oneindig doorgaan, totdat het filament aan vervanging toe is. Er zijn vele soorten refill pakketten, met filamenten in diverse kleuren, verkrijgbaar. De aanschafprijs en het navullen is aan de hoge kant, in ruil daarvoor krijg je kwaliteit, duurzaameid en uren (speel)plezier.
 

9.3
 • Opties • Gebruiksvriendelijk • Geschikt voor kinderen
 • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Specificaties

  Printtechniek FFF/FDM

  Printen

  Filament-systeem (Open/Gesloten) Gesloten

  Fysieke eigenschappen 3D-pen

  Gewicht 3D-pen (gram) 50
  Materiaal 3D-pen Aluminium

  3Doodler Create 3D pen

  icon: 3Doodler Create 3D pen

  3D Systems - 3D-pennen - 's Werelds eerste en best verkochte 3D-pen, de 3Doodler. Deze Create versie om mee te tekenen in de lucht, is geschikt voor beginners en licht gevorderden, om fijne kunstwerken, projecten, schaalmodellen of decoratieve ontwerpen mee te maken. De 3Doodler Create is de nieuwste versie van ’s werelds meest populaire 3D-printing pen. Compact en makkelijk in gebruik zorgt de

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen